Jäsenyys

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jolla on lääkärin, psykologin tai muu hallituksen hyväksymä terveydenhuollon ammatillinen koulutus.

Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Jäsenhakemus toimitetaan puheenjohtajalle tai jollekin hallituksen jäsenelle. Jäsenhakemuksen liitteenä tulee olla vapaamuotoinen selostus koulutuksesta.

Jäsenmaksukategorioita on kolme ja vuonna 2019 jäsenmaksut ovat .

1. Yhdistyksen tavallinen jäsenyys (70 €) sisältää jäsenyyden European Society for Sexual Medicine -järjestössä (ESSM). Jäsen saa käyttäjätunnuksen ESSM:n sivustoille, alennuksia ESSM/ISSM -kokouksiin, apurahojen hakumahdollisuuden ym. (ks. www.essm.org)

2. Jäsenyys + Journal of Sexual Medicine-lehti (180 €). Jäsenmaksu sisältää edellämainittujen lisäksi 12 kertaa vuodessa ilmestyvän Journal of Sexual Medicine-lehden, joka on alan johtava tieteellinen lehti. Myös Sexual Medicine Reviews (4 kertaa vuodessa) ja Sexual Medicine -lehdet sisältyvät jäsenmaksuun. Lisäksi tulee jäsenyys International Society for Sexual Medicine-järjestöön ja käyttöoikeudet sen sivustolle www.issm.info.

3. Opiskelijajäsenyys maksaa 30 € ja sisältää ESSM ja FSSM -jäsenyydet ja edut. Opiskeilijastatsu tulee todistaa opiskelijakortilla tai vastaavalla