FSSM sulautuu Skandinaaviseen yhdistykseen

10.01.2021

Yhdistyksen yleiskokous päätti yksimielisesti 30.11.2020 pidetyssä sääntömääräisessä kokouksessa, että Suomen Seksuaalilääketieteellisen Yhdistyksen (FSSM) jäsentoiminta  lopetetaan ja kaikille jäsenille tarjotaan mahdollisuutta liittyä jäseneksi Scandinavian Society for Sexual Medicine -yhdistykseen (SSSM) 1.1.2021 alkaen. FSSM kuitenkin jatkaa toimintaansa Suomeen liittyvissä maakohtaisissa asioissa. Koska SSSM valitsee hallituksen vasta vuoden 2021 aikana, FSSM:n hallitus jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan siihen saakka.

SSSM on Ruotsin, Norjan ja Tanskan yhteinen seksuaalilääketieteen yhdistys ja on ESSM jäsenyhdistys. Täten jäsenillä säilyvät täsmälleen samat edut kuin tähänkin asti eli mahdollisuus pelkkään SSSM jäenyyteen (ilmainen), sen lisäksi ESSM jäsenyyteen (50 €) sen mukana tulevime etuineen ja sitten vielä ISSM jäsenyyteen (160), joka sisältää lehdet (J Sex Med, Sex Med Rew, Sexual Medicine) jäsenpalstan ym.

Vuoden 2021 kuluessa SSSM tullee muuttamaan nimekseen Nordic Society for Sexual Medicine -muotoon ja viralliseksi kieleksi tulee englalnti.

On hyvä, että Pohois-Eurooppaan saadaan mahdollisimman vahva yhteisrintama pojoismaalaisuutta, koska ESSM jäsenkunta alkaa olla hyvin paljoliti Kaakkois-Euroopasta päin.

Mitä tämä käytännössä merkitsee?

Jos olet vanha FSSM jäsen, voit liittuä SSSM jäseneksi maksamalla jäsenmaksun suoraa SSSM tilille ja ilmoittamalla minulle, että olen maksanut ko. maksun. Välitä silloin luvallasi yhteystietosi ja koulutustietosi SSSM:lle.